top of page

I'm social ...
Click the buttons :-)

Wil je ook geïnspireerd worden door mijn  andere creatieve projecten en ondernemersavonturen?

  • Gray Instagram Icon

Neem hier een kijkje achter de schermen.

Toch liever concrete interieurtips en een overzichtje van recente projecten en alle nieuwtjes?

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Facebook-pagina

Portfolio op Instagram

Twijfel je over de juiste look-and-feel,

dan zijn deze moodboards alvast

goede opwarmers.

  • Gray Pinterest Icon
Portfolio
Social

Wat doet AnDers Inrichten

Online interieurontwerp

en inrichtingsadvies

Vind je het lastig om een ruimte goed in te delen? Wil je je woning nieuw leven inblazen met enkele nieuwe meubelstukken en/of andere kleuren, maar je weet niet hoe? Weet je niet welke woonstijl je zou kiezen?

 

Heb je een druk leven, maar zit je in je vrije tijd regelmatig op Social Media? Zou je graag online persoonlijk geholpen worden op de momenten die jou passen, tijdens of na de werkuren?...

Neem dan zeker contact met me op voor gericht, online advies voor

jouw interieur!

Interieurstyling

met plaatsbezoek en opvolging

Toch liever een volledig uitgewerkt en uitgetekend ontwerp met gedetailleerd, persoonlijk advies over de indeling, de kleuren, de stijl en de aankleding?

En wil je dat het liefst in een face-to-face gesprek met nadien uitgebreide ondersteuning en opvolging tot je project volledig is afgerond? Dan is dit het geschikte advies voor jou!

 

Voor mensen met een drukke agenda, kan ik ook steeds een online videocall organiseren als eerste kennismaking.

Bel of mail me gerust voor meer

info hierover...

Interieuradvies op maat

Heb je een openbaar project waar je graag interieuradvies voor krijgt?

Of wil je dat ik een heel ontwerp voor je bedenk? Alles is mogelijk. 

Contacteer me gerust voor meer info en/of een offerte.  Met veel passie en toewijding ontwerp ik de inrichting van jouw winkel, horecazaak, vergaderzaal, kantoorruimte, ... 

Zowel voor particulieren als bij andere projecten bied ik ook online advies aan. Laat me gewoon even weten hoe jij het liefste met me werkt en dan gaan we samen aan de slag met jouw project.

Diensten
Detail-indeling
Detail-interieuradvies
Detail-op-maat
Terug Lees Meer

Over AnDers Inrichten

Voor welke module je ook kiest, mijn taak als interieurvormgeefster bestaat erin om jou inspiratie te geven, je te begeleiden en een duwtje in de rug te geven om je woondromen waar te maken! AnDers Inrichten staat je bij in de zoektocht naar een goed ontwerp in jouw stijl. Omdat je zelf de uitvoering beheert en aanpakt, kan het advies aan een gunstige prijs gegeven worden.

Het advies is mogelijk voor één of meerdere ruimtes. Aan de hand van de omvang van het project en jouw specifieke vragen, wordt bepaald welk pakket bij jouw vraag past en of één of meerdere plaatsbezoeken gewenst zijn. Zo krijg je de ondersteuning die je nodig acht.

Over AnDers Inrichten
Contact
Reacties

Wat zegt men over AnDers Inrichten

Kijk je via de smartphone? Bezoek dan ook onze website via PC of tablet voor meer informatie.

Contact

Ann Denis

info@andersinrichten.be

andersinrichten@gmail.com

GSM 0485 48 00 92

BTW 0691.735.407

BE72 0689 0945 1516

Volg ons ook op

  • Facebook - White Circle

Ecologie

Wat betreft het milieu kunnen we allemaal ons steentje bijdragen en zelf probeer ik dat te doen door mijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Om die reden zal ik ook trachten zoveel mogelijk bestaande meubelen te hergebruiken en zal ik bijvoorbeeld geen tropische houtsoorten maar wel FSC-gecertificeerd hout kiezen of andere duurzame en recycleerbare oplossingen zoeken.

Om milieubewuste reden verplaats ik mij dan ook met de fiets en het openbare vervoer en verwerk ik mijn administratie zo veel mogelijk digitaal.

Stel een vraag

Bedankt! We hebben jouw boodschap ontvangen.

Nieuwsbrief

<-- Klik hier

Wij zijn alvast zeer tevreden van de eerste resultaten en kunnen bijna niet wachten om het volledig afgewerkte plaatje te zien. Spannend, ook voor ons dochtertje! Na 10 jaar in hetzelfde interieur gewoond te hebben, is het fijn om te zien hoe enkele niet-structurele veranderingen zo'n groot verschil maken. Uiteraard houden we je nog op de hoogte van de vorderingen...

Veerle en Stefan

Dankjewel voor je enthousiasme en deskundig advies! Ik besef nu dat wit ook nog eens honderd varianten heeft en dat je ook in een oud huis een moderne toets kan brengen...

Martine

Wat mij enorm beviel was de stelselmatige aanpak van de verschillende ruimtes, zo kon ik het budget spreiden en alles afwerken op eigen tempo. Bellen of mailen mocht ook steeds als ik nog met een vraag zat en dat was net het duwtje in de rug dat nodig was.

In mijn vorige huis ben ik voor een strak en minimalistisch interieur gegaan, maar dat paste achteraf gezien totaal niet bij mij. Nu ik meer voor een persoonlijke, eclectische woonstijl heb gekozen, voel ik me ook veel meer thuis in mijn eigen huis, en daar gaat het ten slotte om!

Lucas

bottom of page