top of page

Interieurstyling met uitgebreid advies

Het ontwerp en uitgebreid advies over indeling, kleur, styling

én aankleding omvat:

* Een plaatsbezoek (2 à 3 uur) als kennismaking met jou en je specifieke interieurwens en een eerste bespreking van het mogelijke stijl- en kleurenpallet.

* Een grondige voorstudie en ontwerpfase waarbij ik je af en toe zal contacteren met bijkomende vragen...

* Daarna zal ik je enkele ontwerpvoorstellen voorleggen.

* Je mag kiezen uit verschillende interieurideeën waar je dan jouw favoriet ontwerp uit kiest.

* Het gekozen ontwerp wordt indien gewenst nog wat aangepast, zodat dit helemaal overeenstemt met jouw stijl en smaak.

* Als resultaat krijg je dan een persoonlijk, gedetailleerd ontwerp volledig naar jouw wensen en bijkomend gericht professioneel advies voor jouw interieur.

* Hierbij krijg je een uitgetekend indelingsplan, een moodboard in de door jou gekozen woonstijl, de juiste kleurstalen en een voorstelling van bijhorend meubilair.

* Indien gewenst, kan je een shoppinglist krijgen van de gekozen meubelen.

* Je krijgt praktische informatie en een heleboel inspirerende ideeën aangereikt die binnen de ruimte passen en nadien de nodige begeleiding en ondersteuning zodat je zelf aan de slag kan voor de inrichting en uitvoering van je interieurproject.

* Als afronding krijg je ook nog een verslag van de ontwerpfase en alles wat

we besproken hebben. Bovendien mag je rekenen op uitgebreide ondersteuning (telefonisch of per mail) tot het project afgerond is.

* Inclusief reiskosten (regio Mechelen, Antwerpen en omstreken).

* Indien je verder woont en toch fan bent van mijn stijl en aanpak, kan je

kiezen om online interieuradvies aan te vragen. Of ik reken een meerprijs als

je toch liever een voorafgaand plaatsbezoek en een volledig ontwerp met uitgebreide opvolging wenst. Stel gerust de vraag, dan zie ik hoe ik jou kan helpen.

Welke extra's mag je verwachten bij dit uitgebreide ontwerppakket?

Bij het ontwerp hoort inderdaad die extra ondersteuning, maar je krijgt ook een inspiratiebord en plan plus een grondig uitgewerkt document met een bundeling van alle besproken adviezen, met voorbeelden en  eventueel ook adressen van mogelijke showrooms... Je krijgt richtlijnen over hoe je aan de slag kan, eigenlijk een houvast gedurende het proces. Dit alles wordt bovendien visueel voorgesteld door middel van een moodboard. In dit pakket zijn naast kleur- en indelingsadvies, ook stijladvies en advies over de aankleding inbegrepen. Het plaatsbezoek zelf duurt ongeveer

2 à 3 uur, maar nadien gaan we nog vaak contact hebben via mail en Messenger tijdens het ontwerpproces.  Dit is echt iets voor jou als je niet alleen wat hulp en inspiratie nodig hebt bij de aanzet, maar liever begeleid wordt tot de interieurwerkzaamheden volledig afgerond zijn!!

Andere diensten

€ 950

bottom of page