top of page

Strategie & sparmomenten

Je hebt al redelijk wat kennis over Instagram en marketing, maar je zou graag maandelijks eens sparren over de stand-van-zaken.

 

Je wil als eerste op de hoogte blijven van alle nieuwe trends, want oooh... nét als je alles onder de knie hebt, verandert dat algoritme weer én merk je dat er bepaalde zaken niet goed meer werken.

 

Je hebt minder bereik en geraakt wel wat ontmoedigd.

Je wil verder groeien, maar weet niet hoe je dat efficiënt kan doen. En dan bedoel ik vooral hoe je jouw doelgroep bereikt, dat is veel belangrijker dan het aantal volgers.

Tijdens de spar- en strategiemomenten gaan we véél dieper in op alle updates, maar ook bestaande strategieën worden (her)bekeken. Voor individuele ondersteuning en begeleiding, een doelgerichte aanpak en uitgebreid advies ben je welkom bij deze strategie- en sparmomenten. Hier werken we samen aan jouw marketing en dankzij de maandelijkse videocalls val je nooit zonder inspiratie. Je weet steeds wat te posten en waarom, we blijven vooruit denken en je leert de do's and don't voor een sterke contentstrategie die bij jou past. Want elke ondernemer is anders, elk aanbod is anders, elke doelgroep is anders, dus ook jouw strategie!

 

Passen de data niet? Dan kan je ook individuele coachinggesprekken aanvragen. Neem zeker contact met me op, dan bekijk ik hoe ik jou kan helpen.

Deze strategie & sparmomenten zijn ideaal voor wie al wat gevorderd is of al eerder de Instagramtraining heeft gevolgd.  Ben je nog niet zover gevorderd, maar wil je graag deel uitmaken van deze videocalls, volg dan eerst de cursus marketinginzichten

 

In welke branche je ook zit, je kan steeds met je vragen bij mij terecht.

Je vindt het fijn om maandelijks feedback te krijgen en advies over je volgende stappen.

Wil je ook deel uitmaken van deze groep waar je kan sparren met andere ondernemers?

Wens je een duwtje in de rug, een boost voor je mindset en inspiratie voor je content en strategie?

 

Het voelt fijn dat je er niet alleen voor staat en telkens kan terugkoppelen met mij als expert en/of gelijkgestemde ondernemers.

 

Lijkt dit iets voor jou?

Schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt.

Data groep 2022 Q2: vr 22 april, vr 20 mei en vr 24 juni telkens van 13u tem 14u30.

bottom of page