top of page

Hallo, ik ben Ann.
Interieurdesigner bij
AnDers Inrichten

------------------

Geerdegemvaart-2616.jpg
Bio
Visie

Korte bio

Ik ben al sinds mijn jeugd gepassioneerd door alles wat met interieur, kunst en design te maken heeft. Toen al keek ik naar interieurprogramma's als “Changing Rooms” en “Huizenjacht”, las interieurmagazines, tekende plannen en ontwierp zelfs kleine objecten met als logisch gevolg een Bachelordiploma Interieurvormgeving. Uiteraard ben ik me steeds in de nieuwste interieurtrends blijven interesseren en onderhoud ik mijn vakkennis door regelmatig naar woonbeurzen te gaan en vakliteratuur te lezen. Het is echt mijn passie! Verder heb ik ervaring bij verschillende bedrijven in de interieur- en tekenbranche. Sinds mijn eerste voorzichtige stapjes in het ondernemerschap in 2016, heb ik al vele mensen mogen helpen en heb ik al aan mooie projecten mogen meewerken, zoals de winkelinrichting van Captain Cork in Antwerpen, de winkelinrichting voor Sjolaa in Mechelen en het fietshotel in Muizen (in uitvoering).

Visie

Mooie interieurs maken me gelukkig. In een aangenaam en praktisch interieur functioneer je beter, kom je meer tot rust en bovendien geniet je ook van het doordachte ontwerp. Een interieur heeft invloed op je gevoelstoestand en dus ook op je gezondheid. Daarom wil ik graag dat je optimaal kan genieten van je vernieuwde interieur. Je krijgt onafhankelijk, persoonlijk, budgetvriendelijk, inspirerend en professioneel advies waarmee je zelf verder aan de slag kan.

Duurzaam
Uniek
Zen

 

Duurzaam

Waar mogelijk werk ik in je interieur met bestaande meubelen. Door hergebruik en restyling van bestaande meubelstukken is je interieur niet alleen budgetvriendelijk maar ga je ook milieubewust te werk. Soms kan jouw interieur immers al door enkele kleine ingrepen een heel andere uitstraling krijgen! Met mijn verbeeldingskracht en creativiteit kan ik je verrassende voorstellen bieden...

Uniek

Interieurontwerp is voor mij ook een artistieke expressie: Ik bedenk een leuke compositie van lijnen en vormen, kleuren, materialen, texturen en boeiende opstellingen... Vanuit deze benadering kan ik unieke en authentieke voorstellen doen, telkens rekening houdend met jouw persoonlijke smaak.

Zen

Bij al mijn ontwerpen zal ik ook steeds zoeken naar de meest esthetische en praktische oplossing met één doel voor ogen: een persoonlijk, modern en stijlvol interieur waar je tot rust kan komen en jezelf kan zijn. Mijn voornaamste wens is immers dat je weer écht kan 'thuiskomen' en optimaal kan genieten van je veranderde en vernieuwde interieur!
 

bottom of page