top of page

1-op-1 coaching

Ook voor individuele ondersteuning en begeleiding op maat kan je bij mij terecht.

 

Terwijl jij je focust op de corebusiness van je bedrijf, sta ik je met raad en daad bij om jouw account efficiënt in te richten.

 

Wat houdt dit in?

 

Ik begeleid je stap voor stap door de contentcreatie én geef je alle inzichten en tools voor een doelgerichte aanpak om met Instagrammarketing aan de slag te gaan.

 

Dankzij de videocalls op regelmatige basis val je nooit zonder inspiratie. Je weet steeds wat te posten en waarom, we blijven vooruit denken en je leert de do's and don't voor een sterke contentstrategie die bij jou past.

 

"Want elke ondernemer is anders.

Elk aanbod is anders.

Elke doelgroep is anders...

Dus ook jouw strategie."

 

Deze individuele gesprekken kunnen steeds aangevraagd worden wanneer het voor jou past.

 

Tijdens lanceringen is zo'n maandelijks strategie- en overlegmoment trouwens géén overbodige luxe.

 

Maar er zijn ook ondernemers die tweemaandelijks of zelfs per kwartaal even een sparmoment aanvragen en er dan weer volop tegenaan kunnen.

 

Dus bekijk zelf even wat je nodig hebt of stuur gerust al een mailtje met je vragen.

 

Je kan steeds terugvallen op mijn uitgebreid advies, mijn kennis en warme support.

 

Ondernemers die voor de eerste keer deze individuele coaching aanvragen, krijgen 50% korting op het eerste gesprek.

 

Dit is echt iets voor jou als je het allemaal niet alleen wil doen!

 

Het is een nauwe samenwerking, waar we regelmatig contact houden en ik je account steeds blijf opvolgen. Hierbij kijken we verder dan enkel jouw Instagramprofiel en zet ik op maat uitgewerkte strategieën en funnels voor je klaar.

Noem me gerust jouw marketingbuddy, sidekick of partner in crime! 😉

schrijfbehoeften

Kristien

Ann leert je alles stap voor stap en het is haar nooit teveel om bijkomende uitleg te geven. Ze doet dit met veel plezier en passie. Een topmadam met een hart voor haar vak!

1-op-1 coaching: € 180 per sessie

Inbegrepen:

  • Vooronderzoek van je account n.a.v. je vraag

  • Voorbereidingen: bv. scenario voor je verkoopsverhaal uitwerken, gerichte content en strategieën voor jouw account bedenken, presentaties / tutorials maken om je zaken aan te leren of andere optimalisatie's in orde te brengen

  • Videocall van 90 minuten

  • Verslag / stappenplan

Resultaat: Na ons overleg weet je weer duidelijk welke stappen je kan nemen om je volgende doelen te behalen.

Waarom kiezen voor een 1-op-1 traject?

Deze formule op maat biedt jou de mogelijkheid om samen te werken met een Instagramcoach die je stap voor stap begeleidt bij de thema's waar jij op vastloopt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over je contentcreatie, branding, hashtags, statistieken, keywords & SEO, strategie, funnel of een optimalisatie. Ook het bedenken en uitschrijven van je verkoopsverhaal bij lanceringen behoort tot de mogelijkheden. 

wazig Beach

Inge

Vorig jaar startte ik een persoonlijk Instagram coaching traject samen met Ann.

 

Met heel veel passie doe ik mijn werk voor jouw beste huid ooit…maar hoe combineer je een fulltime praktijk met ook nog eens marketing en sociale media?

 

Ann heeft me meer dan geleerd hoe Instagram werkt, structuur brengen en ook hoe een nieuwe behandeling duidelijk in een verhaal te vertellen! Ik ben gerust dat ik op haar kan rekenen voor hulp bij mijn contentcreatie en om mee te denken over de hele marketing funnel zodat ik steeds mijn doelgroep bereik.

Ann, dank je om mijn topcoach te zijn!

Inge Van Tendeloo

www.esthetiekinge.be

Een betrokken publiek dat bereid is in te gaan op jouw aanbod, creëer je niet in één keer. Om doelgericht leads te bereiken en er ook klanten uit te halen, is het nodig om in verschillende stappen en op vele vlakken te werk te gaan.

 

Via 1-op-1 coaching doorlopen we verschillende fases. Ik onderzoek je account, bekijk wat je reeds doet (en kent), waar je nog zaken bij kan leren en waar er nog verbetering mogelijk is. Geleidelijk aan groei je steeds verder, om uiteindelijk zelf efficiënt aan de slag te kunnen met je Instagrammarketing.

 

Het traject is volledig op maat van jou als ondernemer, je aanbod én je doelgroep. Deze individuele begeleiding is ideaal voor wie niet graag trainingen volgt, maar liever meteen alles op maat aangereikt krijgt zodat je telkens met een duidelijk plan van aanpak verder kan.

 

Klinkt dit als muziek in je oren?

 

Tijdens de intake achterhalen we waarvoor je hulp kan gebruiken en hoe we dit kunnen aanpakken. Je krijgt ook van in het begin al enkele marketinginzichten mee.

 

Dankzij mijn ervaring en expertise komen tijdens de individuele coachinggesprekken al snel verbeterpunten naar boven waar we mee aan de slag zullen gaan. Hier krijg je dus echt begeleiding op maat en een duwtje in de rug om steeds verder te groeien.

Ik ben er graag voor jou, waar je ook hulp voor wenst!

Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan bij interesse.

Meisje dat Laptop met behulp

1-op-1 coaching

Individueel coachingtraject met ondersteuning en strategiebepaling

1-op-1 Intake: €90

(enkel eerste gesprek)

1-op-1 Sessie: €180

bottom of page