top of page

1-op-1 coaching

Ook voor individuele ondersteuning en begeleiding op maat kan je bij mij terecht.

 

Terwijl jij focust op de corebusiness van je bedrijf, sta ik je met raad en daad bij om jouw account efficiënt in te richten.

 

Wat houdt dit in?

 

Ik begeleid je stap voor stap door de contentcreatie én geef je alle inzichten en tools voor een doelgerichte aanpak om met Instagrammarketing aan de slag te gaan.

 

Dankzij de videocalls op regelmatige basis val je nooit zonder inspiratie. Je weet steeds wat te posten en waarom, we blijven vooruit denken en je leert de do's and don't voor een sterke contentstrategie die bij jou past.

 

"Want elke ondernemer is anders.

Elk aanbod is anders.

Elke doelgroep is anders...

Dus ook jouw strategie."

 

Deze individuele gesprekken kunnen steeds aangevraagd worden wanneer het voor jou past. Jij geeft me een seintje zodra je hulp wenst en ik ga meteen voor jou aan de slag (zie werkwijze).

 

Tijdens lanceringen is zo'n maandelijks strategie- en overlegmoment trouwens géén overbodige luxe.

 

Maar er zijn ook ondernemers die tweemaandelijks of zelfs per kwartaal een sparmoment aanvragen en er dan weer volop tegenaan kunnen. Je hoeft dit niet elke maand te doen, al is de content die ik voor je uitwerk en de bijhorende support wel beperkt tot 4 weken. Je kiest zelf hoe vaak je mijn hulp inschakelt.

 

Bekijk zelf even wat je nodig hebt en stuur gerust een mailtje met je vragen.

 

Je kan steeds terugvallen op mijn uitgebreid advies, mijn kennis en warme support.

 

Ondernemers die voor de eerste keer deze individuele coaching aanvragen, krijgen 50% korting op het eerste gesprek.

 

Dit is echt iets voor jou als je het allemaal niet alleen wil doen!

 

Het is een nauwe samenwerking, waar we regelmatig contact houden. Hierbij kijken we verder dan enkel jouw Instagramprofiel en zet ik op maat uitgewerkte strategieën en funnels voor je klaar.

Noem me gerust jouw marketingbuddy, sidekick of partner in crime! 😉

schrijfbehoeften

Kristien

Ann leert je alles stap voor stap en het is haar nooit teveel om bijkomende uitleg te geven. Ze doet dit met veel plezier en passie. Een topmadam met een hart voor haar vak!

Kristien Laureys

www.theelicieus.be

Werkwijze

Werkwijze

Indien je koos voor een 1-op-1 traject op maat, zijn de basisprijzen als volgt:

  • 250 euro per lancering voor een contentplan met voorbeeldteksten en aangepaste strategieën voor de komende 4 weken.

Inbegrepen

  • Interpreteren van je vragen, je wensen, je doelen en ideeën. Hiervoor bezorg je mij minstens een week op voorhand een mailtje met alle info.

  • Vervolgens ga ik allerlei scenario's en strategieën voor je content bedenken. Hierbij bekijk ik telkens je situatie en krijg je aangepast marketingadvies en tips voor een betere SEO.

  • Alles wordt gestructureerd in een contentplan weergegeven zodat je een helder overzicht hebt voor de komende 4 weken.

  • Via een videocall wordt dit contentplan uitvoerig besproken en bijkomende vragen kunnen hier gesteld worden.

  • Na het gesprek vul ik het contentplan verder aan en krijg jij dit per mail toegestuurd.

  • Nu heb je een duidelijk stappenplan met alle nodige info betreffende je lancering en contentcreatie.

  • Gedurende 4 weken volg ik je account nauwgezet op zodat ik kan meekijken of alles vlot verloopt.

  • Uiteraard blijf ik ook beschikbaar voor vragen bij de uitvoering (enkel over de content die we besproken hebben).

En vervolgens?

--> Na 4 weken of vanaf wanneer jij terug extra begeleiding wenst, plannen we een nieuwe call en nemen we de draad terug op om opnieuw content te maken voor de komende periode.

Dit is echt de ideale manier van werken voor wie graag een online marketingbuddy inschakelt. Alles kan op jouw verzoek en zo vaak als je zelf wil.

 

Je hoeft niet meteen een superduur jaartraject aan te gaan en je vraagt enkel begeleiding wanneer jij daar zelf nood aan hebt. Zo zijn de kosten steeds verspreid en hang je nergens aan vast.

 

Klinkt goed hé?

 

Ben je overtuigd van deze werkwijze en wil je het graag eens proberen?

 

Vraag dan zeker een intake-gesprek aan. Hier gaan we uitvoerig kennismaken en krijg je al meteen feedback plus gericht advies voor je account. Dit intake gesprek kost 125 euro en is ook steeds vrijblijvend, je hangt aan niets vast en kiest zelf wanneer je verder gaat.

Waarom kiezen voor een 1-op-1 traject?

Deze formule op maat biedt jou de mogelijkheid om samen te werken met een Instagramcoach die je stap voor stap begeleidt bij de thema's waar jij op vastloopt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over je contentcreatie, branding, hashtags, statistieken, keywords & SEO, strategie, funnel of een optimalisatie. Ook het bedenken en uitschrijven van je verkoopsverhaal bij lanceringen behoort tot de mogelijkheden. 

Resultaat: Na ons overleg weet je weer duidelijk welke stappen je kan nemen om je volgende doelen te behalen.

wazig Beach

Inge

Vorig jaar startte ik een persoonlijk Instagram coaching traject samen met Ann.

 

Met heel veel passie doe ik mijn werk voor jouw beste huid ooit…maar hoe combineer je een fulltime praktijk met ook nog eens marketing en sociale media?

 

Ann heeft me meer dan geleerd hoe Instagram werkt, structuur brengen en ook hoe een nieuwe behandeling duidelijk in een verhaal te vertellen! Ik ben gerust dat ik op haar kan rekenen voor hulp bij mijn contentcreatie en om mee te denken over de hele marketing funnel zodat ik steeds mijn doelgroep bereik.

Ann, dank je om mijn topcoach te zijn!

Inge Van Tendeloo

www.esthetiekinge.be

Een individueel traject

Een betrokken publiek dat bereid is in te gaan op jouw aanbod, creëer je niet in één keer. Om doelgericht leads te bereiken en er ook klanten uit te halen, is het nodig om in verschillende stappen en op vele vlakken te werk te gaan.

 

Via 1-op-1 coaching doorlopen we verschillende fases. Ik onderzoek je account, bekijk wat je reeds doet (en kent), waar je nog zaken bij kan leren en waar er nog verbetering mogelijk is. Geleidelijk aan groei je steeds verder, om uiteindelijk zelf efficiënt aan de slag te kunnen met je Instagrammarketing.

 

Het traject is volledig op maat van jou als ondernemer, je aanbod én je doelgroep. Deze individuele begeleiding is ideaal voor wie niet graag trainingen volgt, maar liever meteen alles op maat aangereikt krijgt zodat je telkens met een duidelijk plan van aanpak verder kan.

 

Klinkt dit als muziek in je oren?

 

Tijdens de intake achterhalen we waarvoor je hulp kan gebruiken en hoe we dit kunnen aanpakken. Je krijgt ook van in het begin al enkele marketinginzichten mee.

 

Dankzij mijn ervaring en expertise komen tijdens de individuele coachinggesprekken al snel verbeterpunten naar boven waar we mee aan de slag zullen gaan. Hier krijg je dus echt begeleiding op maat en een duwtje in de rug om steeds verder te groeien.

Ik ben er graag voor jou, waar je ook hulp voor wenst!

Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan bij interesse.

Meisje dat Laptop met behulp

1-op-1 coaching

Individueel coachingtraject met ondersteuning en strategiebepaling

1-op-1 Intake: €125

(enkel eerste gesprek)

1-op-1 Sessie: €250

bottom of page