top of page

Instagrammarketing
ZOMERACTIE

Hé ondernemer, ondervind jij weerstand en heb je geen plezier meer bij het posten op Instagram?

 

Hoe komt dat?

Vraagt het te veel werk?

Krijg je te weinig reactie?

Moet je iedere keer weer uit je schulp kruipen?

Denk je dat je te weinig volgers hebt?

 

Dan verklap ik jullie graag een geheimpje: Om een goed converterend account te hebben, is het aantal volgers niet het allerbelangrijkste. Je hebt zelfs beter minder volgers die wél geïnteresseerd zijn dan vele volgers die je posts amper lezen.

 

Klinkt interessant hé? Haal de druk om veel volgers te hebben er af en focus meer op je authentieke boodschap die jij als ondernemer in de wereld wil zetten.

 

Natuurlijk spelen er nog andere factoren mee.

Een goede strategie, content die aanspreekt en een doordachte funnel zullen jou helpen om je ideale klant te bereiken.

 

En daar kan ik jou bij helpen...

Ik ben werkzaam als marketing- en Instagramcoach en begeleid ondernemers zowel strategisch als inhoudelijk bij hun contentcreatie. We kijken verder dan enkel wat er op Instagram gebeurt.

 

Met de zomeractie wil ik iedereen die nu instapt, een cadeautje gunnen.

 

Als geschenk onderzoek ik jouw account en krijg je 1 gratis feedbackgesprek bij het boeken van de online training over Instagrammarketing.

 

Geen stress of opgejaagd gevoel want je kan de modules van de training op eigen tempo doorlopen. Wie nu boekt, kan bovendien ook nog steeds aan het voordeeltarief instappen.

 

Grijp deze kans want de trainingen worden verder aangevuld met updates en de prijs zal omhoog gaan. Maar ook zonder de recentste updates, zit er al zo veel waarde in de trainingen, dat je zot zou zijn om deze kans te laten liggen.

laptop

Nathalie

Met de inzichten en de tips die Ann geeft, leer ik marketing doen puur en authentiek vanuit mezelf, zonder al die manipulatieve marketingtechnieken. Op die manier voelt het voor mij goed aan om aan mijn marketing te werken.

Enise
 

We beginnen onze maandag goed met je training te reserveren hé!  Ik kijk er al helemaal naar uit, ik voel me op mijn gemak bij jou...

Verschillende ondernemers hebben er al veel aan gehad. Het is echt onmisbare kennis om mee aan de slag te gaan. Ik blijf trouwens ook beschikbaar voor vragen tijdens je traject.

Toch nog vragen?

Stel ze via onderstaand contactformulier.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page